Klik op de gewenste realisatie,                                                   om het fotoalbum te bezichtigen !

Hier werd de oprit op niveau genivelleerd, voorzien van kruiddoek en afgewerkt met grind in kleur naar keuze, tevens werden boordstenen voorzien (plantvak).
Er werd een afsluiting en palen in hardhout geplaatst ( In samenwerking met LVS Afsluitingen), hier word nog een poort ter afwerking op gemonteerd.

Hier werd overtollige aarde afgevoerd, de tuin op niveau genivelleerd. terras, wandelpaden en oprit werd uitgegraven en voorzien van verharding zodat de afwerkingsfase kan opstarten.

Hier werden 2 nieuwe regenputten geplaatst achteraan in de tuin. 2x7000L. Ook werd het rioleringsstelsel gescheiden.
verse aarde werd aangevoerd en keerwanden geplaatst, dit om te tuin op het zelfde niveau uit te werken rondom de woning en tevens zaaiklaar te leggen.

Hier werd de tuin afgegraven zodat er voldoende diepte was om de eerste laag verharding te voorzien waar men in fase 2 een oprit en tuinterras wil op aanleggen.

Hier werd een wandelpad van het terras naar het tuinhuis uitgegraven, vervolgens werd de tuin genivelleerd zodat deze klaar is voor de aanleg van grasmatten.

Hier stond ADB in voor het uitgraven, plaatsen van afvoer- en nutsbuizen, verharding en het plaatsing van de betonnetten.

Hier werd een aangebouwde schuur afgebroken die een gemeenschappelijk dak deelde met de schuur van de buren.